maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oulun reissu sekä Naistenpäivän viettoa...

Tämän päivän päivitysosion kuvat lähtevät eiliseltä päivältä, kun kävimme Oulussa. Reissuun lähdimme jo aamupäivällä ja vasta iltapimeillä tultiin takas. Ensimmäinen kuva on otettu Pannussa (ei siis kattilassa ;) ) Käytiin oikein ravintelissa syömässä, kun Marjukin näki siskonsa ensimmäistä kertaa ainakin neljään vuoteen...Marjun siskon Erjan toinen koiruus "Oiva" hymyili levästi, kun tulin hänen reviirilleen, etten vain veisi hänen lelujaan :)


Illalla, kun tulimme takaisin. Kello oli jotain 10 yli 9, Sinikka intoutui tutkimaan "aarrearkkuaan" josta ei valitettavasti ole kuvaa. Arkku on ostettu, kun Sinikka täytti 30-vuotta, heidän asuessaan Ruotsissa.
Arkun kätköistä löytyi ihana usko, toivo ja rakkaus -kaulakorun, joka sopii Marjulle todella hyvin! Iso kiitos siitä, Sinikka!


Naistenpäivän aamu aloiteltiin Marjun kanssa mukavalla kävelylenkillä erittäin tuulisessa Raahessa. Käytiin katselemassa hintalappuja tiimarissa, pentikillä, prismassa sekä pakollinen ostos - uusi rannekello, kun entinen sanoi yhteistyösopimuksen irti edellisenä iltana Oulusta tullessa. Onneksi oli hyvät tarjoukset, ja uuden kellon sai melkein "puoli-ilmaiseksi".


Lenkillä kävelimme myös kukkakaupan kautta, josta mukaan tarttui anopille naistenpäiväruusut. Olivat todella mieluinen yllätys! Mukava niin.


Marju kävi myös tämän jälkeen Sinikan kanssa vielä kirpparikierroksen. Yhdessä kirpparissa sattui olemaan euron kassipäivät, joten ainakin kassillinen tarttui tavaraa mukaan, eikä todellakaan maksanut paljoa.
Naistenpäivän iltakahvilla poikettiin Marjun lapsuudenystävän vanhempien luona. Kiitos Muhoset! Tarjoilut olivat viimeisen päälle ja juttua riitti!
Päästiin myös itse kuvaan, kiitos Sinikan!
Muhosilla oli aivan ihana valokoriste, jossa kuvat seuraavassa. Eivät taida juuri sen enempää selityksiä kaipailla...

Jutut jatkuu... huomenna matkaa jatkamme Kokkolaan, kummitätini, Orvokin luo, jossa vietämme pari yötä... bloki päivittyy myös sieltä, ainakin toivon niin :)
Kannattaa kurkkia tutkalle...
1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Kiva lukea matkastanne. Varmasti virkistävä reissu.
Meilläkin hiukan suunnitelmiin muutosta...!
äiti-aa-noppi