maanantai 8. helmikuuta 2010

Maanantai - pyryä piisaa...

Maanantai on jo illassa, kun tätä teen... ensimmäinen kuva on aamulta. Joona ihan selvästi vaistosi, että isäntä on taas jonnekin lähdössä päiväksi käymään. Kovasti pyöri jaloissa ja lopulta lähestulkoon hyppäsi syliin ja kaipasi huomiota.
Oli siinä aikansa ja kaipasi silityksiä ja rahnutuksia. Sen jälkeen loikkasi tyytyväisenä sylistä pois ja meni ovelle odottamaan, joskos vaikka "aamunaisiin" pääsisi :)
Toisen kuvan on Marju ottanut päivällä, kun olin menossa. Lunta meinaan tuli - ihan oikeasti taivaan täydeltä - kuten kuvasta näkeekin. Välillä oli hieman "rauhallisempi" tuo keliosasto, mutta jälleen lunta tulee ihan maahan asti. Toivoa sopii, että ehtii sulaa, ennenkuin ensi talven lumet alkavat sataa ;) Onhan se kuitenkin mukavampi, että sade tulee lumena, eikä vetenä, kuten viimetalvena. Minullakin on ollut huomattavasti helpompi talvi, kun ei ole tarvinnut sisätiloihin linnoittautua liukkauden takia. Uskaltaa ihan rohkeasti lähteä liikenteeseen, kun on reilu talvikeli, eikä sellainen jääkaljama keli.
Jutut jatkuu, joten kannattaa käydä tiirailemassa :)
2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Mukavat kuvat!
Terveiset koko poppoolle!
Iskä ja Äiskä (jonka läppäri on edelleen työn alla.)

tuksu kirjoitti...

Kivoja kuveja!
terkut sinne!
äite-aa-noppi