torstai 24. kesäkuuta 2010

Isomummin syntymäpäivä sekä Juhannusaatonaaton touhuja...

Tämä päivitys lähtee liikkeelle eilisen päivän tapahtumilla. Mummini - Hilkka täytti kunnioitettavat 91-vuotta. Käytiin Marjun kanssa myös onnittelukäynnillä.




"""Wirallinen juhlakuva"""




Hilkka-mummi asui "joskus aikojen alussa" Juusontiellä. Silloiset äidit "Juusontien mummottaret" kokoontuvat yhä vieläkin toistensa juhlapäivänä. Mummoista vanhin - Aili-täti - on jo 96-vuotias, mutta erittäin pirteä elämänmyönteinen mummu. Ihana tavata noin "elämää täynnä" oleva 96-vuotias :)



Sain vielä lähikuvaan "napattua" yhden onnitteluruusuista.





Juhlista palatessamme poikkesimme Huittulan kyläpuodissa ostamassa pussin nameja. Puotiin mennessäni en edes huomannut tuota pientä, mustaa koiraa. Takaisin tullessa huomasin, kun meinasin astua päälle :( Koiruus ei kyllä siitäkään välittänyt yhtään mitään. Kävin autosta hakemassa kameran ja sanoin, että nyt on kyllä pakko ottaa kuva, kun on niin rauhallinen otus. Heti kun olin kamera kädessä, niin alkoi hirmuinen murina ;) Kuvan ottamisen jälkeen piti oikein haukahtaa, että en sitten ole mikään "filmitähti" =)





Tänään käytiin aamulla Koskissa. Äiti kävi vesijumpassa ja minä vietin sillä aikaa kaupungilla aikaani katsellen kiireisten ihmisten kiireistä menoa. Joku muukin oli vain istuskelemassa ja katsomassa menoa, kuten minäkin.






Käytiin myös Koskijalosteessa (lihakaupassa) hakemassa grillattavaa Juhannukseksi. Jonoa oli ihan ulos asti...






...mutta meillekin asti riitti myytävää. Huomenna sitten grillailemaan...






Kun oltiin käyty Koskissa, niin sitten lähdettiin Hämeenlinnaan ruokaostoksille. Prismassa riitti väkeä, vaikka on iso marketti ja isot käytävät, niin siitä huolimatta - ensimmäistä kertaa siinä kaupassa käydessäni - tuli tunne, että nyt on muitakin liikkeellä ;)







Kuvat ei jostain syystä tulleet ihan loogiseen järjestykseen, mutta en anna sen häiritä, toivottavasti lukijoitakaan se ei kovasti häiritse. Tämä kuva on Koskista, Koskikarasta otettu. Valkeakoski mainostaa itseään "mansikkapaikkana"











En ole varma, ostivatko nämä tytöt (huomaa: Asiallinen pyöräilyvarustus!!) mansikoita, vai jotain muuta, mutta väkeä oli liikkeellä todella paljon! Oli nuorempia sekä myös hieman vanhempia ihmisiä.





Valkeakosken kaupunki on panostanut istutuksiin ja sen kyllä todella näkee!





...Juhannus tulee ja jutut takuulla jatkuu, joten kannattaa käydä kurkkimassa ;)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kivat tarinat! Kiitokset niistä:)
äiti-aa-noppi

Tuomas kirjoitti...

Kiitos hvyistä kuvista ja mukavasta tarinasta Hyvää Juhannusta!!